Ingrediencie:
väčšia cibuľa
kocka údeného tofu
300 g cestovín (najlepšie fliačky)
kyslá kapusta
lahôdkové droždie (voliteľné)
olej
Postup:
V osolenej vode uvaríme cestoviny. Na drobné kocky pokrájané tofu a cibuľu osmažíme na oleji v hlbšej panvici, kým cibuľa nezostane a tofu nedostane „kôrku“. Potom pridáme uvarené a scedené cestoviny, premiešame dôkladne dohromady. Stiahneme z ohňa a nakoniec pridáme kyslú kapustu a rýchlo premiešame – kapustu by sa malo iba prehriať na rovnakú teplotu, inak by stratilo časť vitamínov. Môžeme ešte dochutiť lahôdkovým droždím, ktoré rozšíria paletu chutí aj o príjemný sladko-slaný odtieň.
Počet porcií:
2 porcieDoba prípravy:
25 minút