Zeleninový šalát s údeným tempehom

Zeleninový šalát s údeným tempehom
Počet porcií: 1 porcie
Doba prípravy: 30 minút
Ingrediencie:

2 červené papriky
2 žlté papriky
5 malých paradajok
balíček olív
údený tempeh (1 kocka)
olivový olej
bazalka
citrón
celé korenie

Postup:

Hutný a chutný šalát vhodný vďaka nízkemu zastúpeniu sacharidov a dostatku bielkovín a zdravého tuku ako večera aj pre tých, ktorí počas dňa vydajú veľa energie. Paradajky a papriky očistíme a nakrájame na menšie kocky, olivy prepolíme, údený tempeh tiež pokrájame na kocky. Zmiešame v miske dohromady, pokvapkáme šťavou z citróna, omastíme panenským olivovým olejom a pridáme nadrobno natrhanú bazalku. Priaznivci pikantnejších chutí môžu šalát prikoreniť čerstvo namletým čiernym korením.

Páčil sa vám recept? Pošlite ho ďalej:

Súvisiace recepty