Ingrediencie:
hrnček bulguru
200g robi
brokolica (ružičky alebo olúpaná pokrájaná stonka)
2 väčšie paradajky
50g hrášku
50g kukurice
Postup:
- Na tento recept využijeme robi rezančeky, pokiaľ máme plátky, pokrájame ich na menšie kocky a necháme namarinovať (v sójovej omáčke, minimálne hodinu, ideálne cez noc).
- Bulgur zalejeme dvojnásobným množstvom vody, krátko povaríme a necháme pomaly pod pokrievkou dôjsť.
- Medzitým na panvici na troche oleja orestujeme namarinované robi, brokolicu, pridáme hrášok a kukuricu a osolíme.
- Na panvicu prisypeme bulgur aj so zvyškom vody a necháme na miernom plameni vydusiť.
- Pred konca pridáme ešte nakrájané paradajky a okoreníme bazalkou alebo oreganom.
Počet porcií:
2 porcieDoba prípravy:
25 minút