200g robi rezančeky (alebo pokrájané plátky)
mrkva
čínska kapusta
huby (šampiňóny, judášovo ucho, shitake)
korenie (kari, korenie na čínu)
Robi rezančeky naložíme ich aspoň na hodinu do vodou ľahko rozriedenej sójovej omáčky, dochutenej prípadne ďalším korením. Sušené judášovo ucho alebo shitake namočíme na hodinu do studenej vody, potom pokrájame na menšie kúsky. V hlbokej panvici odkvapkanej rezančeky zľahka opražíme na oleji, pridáme huby a zeleninu, popr. trochu orieškov (arašidy, kešu) a okoreníme (kari, korenie na čínu). Zvyšok sójovej omáčky z marinovania nariedime studenou vodou a rozmiešame v nej pol čajovej lyžičky škrobu (kukuričný alebo zemiakový). Pridáme na panvicu a za rýchleho miešania chvíľu ohrievame, kým „omáčka“ nezhustne. Vhodnou prílohou je jazmínová ryža.