Mandľový raw burger

Mandlový raw burger
Počet porcií: 1 porcie
Doba prípravy: 15 minút
Ingrediencie:

1 šálka mandlí
2 strúčiky cesnaku
1/2 šálky ľanového semienka
2 lyžice balzamikového octu
2-3 lyžice kokosového oleja
soľ

Postup:

Mandle cez noc namočíme. Ľanové semienko pomelieme alebo rozmixujeme na múku. Všetky ingrediencie v robote zmixujeme do požadovanej konzistencie, vytvarujeme burgre a je hotovo. Ako príloha sa skôr ako žemľa hodí zeleninový šalát. Burger je tiež možné upiecť, cca 30 minút pri teplote do 150 ° C (potom ale stratí veľa prospešných látok). Recept pochádza z knihy Vegan v kondícii.

Lúpané aj nelúpané mandle aj mandľovú múku obstaráte za fér cenu v eshope Ochutnejorech.sk.

Páčil sa vám recept? Pošlite ho ďalej:

Súvisiace recepty