Arašidová ryža s tempehovou slaninkou

Arašidová ryža s tempehovou slaninkou
Počet porcií: 2 porcie
Doba prípravy: 30 minút
Ingrediencie:

jazmínová ryža
arašidové maslo
pór
ľanové semienko
korenie: lahôdkové droždie, miso, chilli

zelenina
údený tempeh

Postup:

Uvaríme jazmínovú ryžu, pridáme pór, ľanové semienko a lahôdkové droždie. V hrnci rozpustíme arašidové maslo, zriedime trochou vody, pridáme miso, kvapku sezamového oleja, chilli a primiešame k ryži.

Zeleninu grilujeme s kvapkou olivového oleja, osolenou a posypanou čerstvým cesnakom a kurkumou. Údený tempeh nakrájame na ultra tenké plátky a sprudka opražíme.

Páčil sa vám recept? Pošlite ho ďalej:

Súvisiace recepty