1 hrnček uvarených bielych fazulí
400 g lúpaných paradajok
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 malý baklažán
1 lyžička rímskej rasce
1 lyžička garam masala
pol plechovky kokosového mlieka
limetková šťava
čerstvý koriander
Cibuľu pokrájajte na drobno a na panvici ju na repkovom oleji pomaly smažte. Už do horúceho oleja pridajte lyžičku rímskej rasce. Akonáhle začne cibuľa zlátnuť, pridajte na sekaný cesnak a krátko spoločne orestujte. Pridajte lyžičku korenia garam masala, krátko nechajte rozvoňať. Pridajte lúpané a na menšie kúsky pokrájané paradajky, na menšie kocky pokrájaný baklažán a nechajte dusiť, kým baklažán nezmäkne a z paradajok sa odparí časť vody.
Prilejte kokosové mlieko, pridajte vopred uvarené biele fazule (môžu byť aj z plechovky), osoľte, premiešajte a nechajte asi 10–15 minút omáčku zredukovať na hustejšiu konzistenciu. Dochuťte soľou, limetkovou štávou a na koniec pridajte nasekanú vňať čerstvého koriandra. Podávajte s ryžou.