Ingrediencie:
150g tofu saláma
kyslá uhorka
1 menšiu cibuľa
1 malá plechovku hrášku
vegánska majonéza
Postup:
Ruku na srdce, nie je to práve zdravá ani nutričná pecka, ale keď dostanete chuť na prasárničku z “dávnych” časov, treba sa obzrieť, ako ju napodobniť z rastlinných zdrojov. Dnes už ich síce ponúkajú aj niektoré reťazce, ale doma si môžete ošéfovať všetky suroviny, aj keď nie sú najzdravšie.
Tofu salámu som pokrájala na rezančeky, kyslú uhorku na malé kocky, menšiu cibuľu nadrobno. Primiešala som malú plechovku hrášku.
V sojanéze som rozmiešala lyžicu horčice, lyžičku worcestru, pár kvapiek octu, soľ, korenie a nakoniec zmiešala všetko dohromady.
Počet porcií:
2 porcieDoba prípravy:
20 minútTagy: